La Duchesse homo ontmoetingsplaats

La Duchesse is de grootste erotische bioscoop van Nederland, het is zowel een seksbioscoop in Limburg als een belangrijke homo ontmoetingsplaats in de provincie. Bent u op zoek naar nieuwe contacten, of een locatie waar u ontspannen naar een erotische film kunt kijken? U heeft de keuze uit twee verschillende zalen, één met hetero-erotische films, de ander met homo-erotische films. De kosten? U betaalt € 12,50 entree, die u vervolgens een dag lang toegang verschaft tot de seksbioscoop in Limburg.

Homo ontmoetingsplaats in Limburg

De erotische bioscoop in Limburg is daarnaast een bekende homo ontmoetingsplaats, waar u op een ontspannen en veilige wijze samen kunt komen met gelijkgestemden. Wilt u graag nieuwe contacten leggen en zoekt u daarvoor naar een geschikte locatie? Ongeveer 60% van onze bioscoopgangers is homo, waardoor u anoniem anderen kunt leren kennen. We zijn van oorsprong natuurlijk een erotische bioscoop, maar zorgen er daarnaast graag voor dat u de mogelijkheid heeft nieuwe contacten te leggen en wellicht al meteen samen van de film te genieten. Komt u samen met uw partner naar onze seksbioscoop in Limburg? We draaien een recent aanbod van films, vers van de spreekwoordelijke pers.

La Duchesse is bovendien een grotere erotische onderneming, de seksbioscoop in Limburg is hier slechts een onderdeel van. Dat betekent dat we naast een erotische bioscoop en een (homo) ontmoetingsplaats ook een grote seksshop zijn, waar u bijvoorbeeld terecht kunt voor dildo’s, vibrators en andere spannende speeltjes. Uiteraard kunt u rekenen op een goede deskundigheid van onze medewerkers, wij houden net zo van het erotische spel als u. Komt u voor een film in onze seksbioscoop in Limburg, om andere homo’s of hetero’s te ontmoeten of voor een spannende aankoop? Wij heten u graag van harte welkom.

Nieuwe homo contacten leggen

Wilt u graag nieuwe (homo) contacten leggen? Vergeet de gure plaatsen langs de snelweg, onze homo ontmoetingsplaats is daar veel beter voor geschikt. We houden van hetero’s en homo’s die dol zijn op erotiek, of zoeken naar een methode om nieuwe contacten op te doen en meer anderen te leren kennen. U zal zich verbazen over het aantal homo’s en hetero’s dat graag naar onze erotische bioscoop komt, om bij La Duchesse een nieuwe film te kijken of gewoon gezellig samen te zijn. U kunt ons Forum bezoeken of bijvoorbeeld elkaar beter te leren kennen of een afspraakje te plannen.

Kom gewoon eens langs bij La Duchesse en bekijk een film in onze seksbioscoop in Limburg, of gebruik onze homo ontmoetingsplaats om met anderen in contact te komen en wellicht een spannende ontmoeting te hebben. Onze deuren staan open, voor slechts € 12,50 krijgt u een dag lang toegang tot de beiden zalen incl. kopje koffie, thee of soep en natuurlijk de rest van wat we bij La Duchesse te bieden hebben.

La Duchesse Nieuwsbrief

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en activiteiten

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.