Beste forum en bioscoop bezoeker

zoals jullie misschien al gezien hebben is er iets mis met het Forum, het forum was al sterk verouderd en mybb heeft al langere tijd wereldwijd hacks moeten verduren in hun upgrade versies

Dus ook ons forum heeft de laatste week onder vuur gelegen bij een aantal cyber aanvallen welke wij wel konden pareren. echter de hardnekkige attacks van de laatste 3 dagen waren zo extreem dat wij genoodzaakt waren het forum offline te halen.

Jullie privacy is daarbij op geen enkel moment in gevaar gekomen de server en data is tijdig d.m.v. een backup secure opgeslagen.

Wat gaan wij doen?
onderhuids zijn wij nu een nieuw forum aan het realiseren welke binnen niet lange tijd live zal gaan, echter zullen jullie begrijpen dat er goed getest moet worden en de security gewaarborgd moet zijn voordat deze online gaat. Meer informatie zal dan ook spoedig volgen.

Wat kunnen jullie doen ?
als het forum online gaat zal je jezelf opnieuw moeten aanmelden, na aanmelding en registratie kan je dan aangeven of je oude profiel gegevens gekoppeld gaan worden of dat deze vernietigd moeten worden.

Ik hoop op jullie begrip en op mooie tijden in ons nieuwe Forum

Reacties gaarne via dit E-mail adres

Met vriendelijke groet,
Hans "Blijf samen genieten"