VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de huisregels?

– minimale leeftijd is 18 jaar (bij twijfel kan om ID gevraagd worden)
– Drugs verhandelen of gebruiken is verboden

– Er mag niet tegen betaling seksuele handelingen worden verricht (prostitutie)
– Heb respect voor elkaar nee=nee
– Gebruik van opname apparatuur is vanwege privacy niet toegestaan
– Bezoekers van onze erotische bioscoop wordt geacht deze schoon achter te laten
– Er mag niet gerookt worden.
– U mag zelf drinkwaren meenemen

Wat is het adres?

U kunt onze winkel en erotische bioscoop bezoeken op:
La Duchesse
Akerstraat-Noord 140
6431 HR Hoensbroek

Er zijn geruime parkeermogelijkheden op het Esso Tankstation. Ook kunt u in een zijstraat parkeren. U kunt er ook voor kiezen om voor de winkel te parkeren echter is dit een blauwe zone (maximaal 2 uur).
Route plannen ? klik hier

Waarom zou ik een erotische bioscoop bezoeken?

Een erotische bioscoop vormt een uitstekende gelegenheid om gezellig samen met anderen een film te kijken, we hebben immers allemaal de behoefte aan erotiek. U kunt er anderen ontmoeten, samen met uw partner komen of met anderen waarmee u graag naar een erotische film wenst te kijken.

Daarnaast bieden we bij ons in de erotische bioscoop graag de gelegenheid om seks te hebben met anderen, of seksuele handelingen bij elkaar te verrichten. Uiteraard gaat het hierbij om een vrijwillige overeenkomst tussen bekenden of onbekenden, seks tegen betaling is bij ons ten strengste verboden.

We zorgen met de erotische bioscoop graag voor een veilige en vertrouwde omgeving, waar u anderen kunt leren kennen of u nader tot elkaar kunt komen. We zijn op die manier bijvoorbeeld een alternatief voor de bekende homo-banen, waar geweldig niet zelden een rol speelt en de veiligheid daardoor ver te zoeken is.

Tenslotte kunt u een erotische bioscoop bezoeken om u te laten informeren over de trends op dit gebied. Wat speelt er op het gebied van seks en erotiek, wat zijn bijvoorbeeld de best werkende erectiemiddelen en welke glijmiddelen kunnen jullie het best gebruiken om de (anale) seks prettig te maken? U kunt bij ons rekenen op vriendelijk personeel, we zorgen graag voor uitleg over de erotische films en de erotische producten die we in onze winkel verkopen

Wat is de beste tijd om naar een erotische bioscoop te gaan?

U bent op ieder moment van harte welkom bij ons in de erotische bioscoop, hier bestaan geen voorkeurstijden voor. Wilt u graag overdag een erotische film bekijken, of voelt u zich daar later op de avond prettiger bij? U bent op ieder moment welkom, met name de eerste keer kan het verstandig zijn om ons Forum eens te bezoeken. U kunt er bijvoorbeeld een afspraakje inplannen met iemand anders, om samen naar onze erotische bioscoop te komen.

Heeft u een andere vraag over onze erotische bioscoop, of wilt u bijvoorbeeld meer weten over de producten die we in de erotische winkel verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over of kunnen we u uitnodigen voor meer uitleg door onze medewerkers.

close

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.