DIT  IS LA DUCHESSE

Toys voor man en vrouw

U vindt bij ons in de winkel onder andere spannende toys voor hem en voor haar, desgewenst in combinatie met advies van onze medewerkers.
Benieuwd welk spannende nieuwe speeltje de spanning in de slaapkamer terug zal brengen, of waarmee u uw partner op een stoute wijze kunt uitdagen?
Dankzij het uitgebreide assortiment aan toys voor hem en voor haar bent u bij ons aan het juiste adres.

Lingerie en erotische dvd’s

Daarnaast kunt u uw partner verrassen met onze uitgebreide collectie spannende lingerie. Wilt u graag al zoveel mogelijk laten zien, of juist de verbeelding van uw partner prikkelen? We zorgen voor een uitgebreide collectie, uiteraard kunnen we u daar goed over adviseren. Wilt u gebruik maken van bepaalde materialen of spannende lingerie in de juiste maat voor uw partner?

Daarnaast vindt u bij ons in de webshop een uitgebreide collectie erotische DVD’s, waar u alleen of samen met uw partner naar kunt kijken. Zoekt u naar een bepaald genre, of binnen een bepaalde serie? Wij helpen u graag op weg met de erotische DVD’s die er beschikbaar zijn.

Groot erotisch assortiment

Tenslotte kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment aan accessoires en toebehoren. Heeft u bijvoorbeeld glijmiddel nodig, zoekt u naar een erectiemiddel voor een harde erectie of condooms met een fijne smaak? Van reguliere condooms tot bijzondere glijmiddelen, we zorgen bij ons in de sekshop bij onze erotische bioscoop voor een uitgebreid aanbod. Uiteraard betaalt u een scherpe prijs en zorgen we graag voor advies op maat, zodat u een goede keuze kunt maken uit de erotische artikelen.

Prive-cabines en de erotische bioscoop

Naast de winkel zorgen we er met onze erotische bioscoop en de verschillende cabines graag voor dat u bijvoorbeeld een homo-erotische of een hetero-erotische film kunt kijken, afhankelijk van uw specifieke voorkeur. In onze seksbioscoop draaien we een afwisselend programma.

De cabines  kunt gebruiken voor een vaste prijs van €8.00 per half uur