iDEAL

La Duchesse bied U de mogelijkheid om online met iDEAL te betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internet-bankomgeving van uw eigen bank.
Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

AFHALEN EN BETALEN IN ONZE WINKEL

We bieden de mogelijkheid om artikelen online te bestellen maar in ons filiaal af te halen.
Hier kunt U dan ook betalen via Pin of contant .
U kunt dit aangeven in het winkelmandje.

 

RUILEN, RETOUNEREN EN TERUGBETALING

Je hebt het recht bij La Duchesse om binnen 14 dagen, zonder opgave van reden, een artikel retour te sturen.

Dit heet in juridisch jargon het herroepingsrecht. Binnen deze termijn kun je het artikel bekijken en beoordelen of het artikel voor jou juist is tenzij anders vermeld.

Wanneer je bepaalde producten van jouw bestelling wilt retourneren aan ons, dan geef je dit middels E-mail door naar: info@laduchesse.nl

De kosten van het terugzenden van het product zijn voor jouw .

Belangrijk hierbij is dat jij er zorg voor draagt en dat deze op een veilige en verantwoorde wijze afgeleverd wordt bij ons.

Let op!

Omdat de meeste artikelen bij ons onder hygiëneproducten vallen, mogen deze producten na het verbreken van de verzegeling niet meer geretourneerd worden! Onze artikelen worden door de leveranciers met uiterste zorg verpakt waardoor de eindgebruiker zeker van is dat deze aan alle hygiëne voorschriften voldoet.

Er zijn daarnaast ook producten die binnen de categorieën ‘Beenmode’, ‘Lingerie’, . uitgesloten zijn van retour. Voorbeelden hiervan zijn panty’s en ondergoed. Uit veiligheids- en hygiëne aspect staan wij dit niet toe.

Met het toepassen van jouw herroepingsrecht vervalt niet jouw wettelijke betaalverplichting. Wanneer wij jouw producten weer in ons magazijn ontvangen, beoordelen we of jij ook aan de afspraak hebt gehouden omtrent de hierboven genoemde afspraken. Als alles goed is, storten wij het betaalde bedrag terug via de betaalmethode die jij in eerste instantie gekozen hebt tijdens de koop.

close

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.